HÄLSA

ÄNTLIGEN IGÅNG

fem dagars fasta

Då var jag igång med fastan. Man börjar med ett Glaubersalt som man blandar med vatten och ärligt smakar så jäkla äckligt att man vill kräkas. Fy fan säger jag bara. Tur att det bara är ett glas man behöver dricka. Saltet är ett naturligt laxeringsmedel och sätter fart på tarmarna.

Frukosten bestod av äppeljuice som är jättegod och te som också smakar gott, sen mera te och nu är det dags för lunch som är grönsaksbuljong i 5 dl vatten.

Känns så skönt att äntligen ta tag i det här. Jag mår verkligen inte bra av att äta fabrikat och godis med en massa konstgjorda ämnen, fast det gör väl egentligen ingen. Sen är det ju så mycket godare att göra eget och så mycket bättre för hälsan. Fick en fråga om jag vägt eller mätt mig men det har jag inte då jag inte gör det av en sån anledning utan endast för mitt välmående.

Nej, nu är det dags att laga lunch. Resten av familjen nöjer sig nog inte med buljong.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply