HÄLSA

KVALITETSTID MED SYSTER & HELGEN SOM KOMMER

Efter dagislämning åkte jag till Farsta och mötte upp syster för frukost och VIP-shopping på H&M. Köpte ett par nya ballerina, 2 linnen och ett par byxor, allt till 20 %.

Sen satte vi oss på Voltairé och tog en kaffe och macka, pratade en massa strunt om allt mellan himmel och jord. Faktiskt väldigt skönt att ta en fika och umgås utan barnen så man hinner och kan prata om allt man vill utan att bli avbruten.

mackor mackor2

Det blev en mysig start på helgen som är full av massa skoj. Imorgon ska jag på VÅRPEPP med Loppi vilket ska bli så kul och på söndag ska vi gå på Mumins kalas SiljaLine vilket barnen ser väldigt mycket fram emot. Bruce har haft nedräkning hela veckan men jag tror att det mest beror på att han ska få leka med sin kära kusin <3

Är det någon mer som dit? Eller har ni några andra roliga planer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Tine 24 april, 2015 at 16:19

  Måste börja med att säga att makorna ser super goda ut! H&M’s VIP shopping låter så himla roligt! Vill själv gå men det ligger alltid på så dåliga dagar för mig. Hoppas att nästa tillfälle hamnar på ett bättre datum.

  Ni får ha det så roligt under helgen (speciellt på Silja Linje) själv så ska man plugga. Haha

  • Reply WörkOutMama 24 april, 2015 at 20:34

   Tack Tine, det blir säkert roligt på båten 🙂 Lycka till med plugget <3 Kram

 • Reply Katta Kvack / move it mama 24 april, 2015 at 18:28

  Ja men jag ska på vårpeppen.

 • Leave a Reply