HÄLSA, TEAM WÖRKOUT, WÖRKOUT

HALVDANT ÄR INTE MIN GREJ

plankan

Redan i bilen på väg till träningen kände jag hur huvudet började värka och det blev bara värre och värre. Funderade på att vända hem igen men eftersom jag inte tränat på en vecka så ville jag verkligen köra och det gjorde jag men att träna med huvudvärk rekommenderar jag inte, istället för att musiken peppade mig dånade den i mitt huvud, belysningen var jobbig och att hoppa var nästintill omöjligt. Jag tog mig i alla fall igenom timmen lite halvdant och det är alltid kul att träffa tjejerna så det var inte helt bortkastat att jag åkte dit, men jag gillar inte att inte kunna ta ut mig när jag tränar. Jag älskar att ge allt och sen ligga i en blöt liten pöl. Halvdant är inte min grej.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply