LIFE

Morgonstund

Igår somnade jag med Bruce vid åttatiden. Micke väckte mig vid halv tio och så gick jag direkt över till vår säng. Väldigt länge sen jag somnade inne med barnen. Förut hände det flera kvällar i veckan. Skönt men tråkigt då man vill ha dem där få timmarna ensamna på kvällen. Brukar ni somna när ni lägger barnen?

Vaknade med ett hål i magen, så hungrig. Brukar ju äta något på kvällen men inte igår, säkert därför som jag var så utsvulten, haha. Men skönt med ordentligt med sömn. Nästan lite för mycket för jag är fortfarande trött och har lite ont i huvudet men det går nog över snart. Så klart gröt till frukost idag också, med banan, kiwi, blåbär och kokos på.

Vad har ni för planer idag? Jag har massor av plugg, lunchpromenad och träning ikväll. Och så klart hämtning & lämning av barnen, middag osv…

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply