FIKA RECEPT

Mug cake

Familjen beställde Banana split till efterrätt och jag vart själv sugen på något gott. Så gjorde en mug cake med banan och choklad. Snabbt, gott och enkelt. Den innehåller inget vanligt mjöl eller socker. Receptet kommer från början från Baka Sockerfritt men jag ändrade lite då jag inte hade allt hemma så här kommer mitt recept:

1/2 banan

1 ägg

3 msk mandelmjöl

1 msk kokosmjöl

1 msk kokos

1 msk kokossocker

2 tsk råkakao

1/2 tsk bakpulver

Mixa allt och häll sedan i en kopp som du smörjt med kokosolja och in i micron på full effekt i 2 minuter. Servera med grädde och banan. Jag tog ut min lite tidigt så den var lite kladdig i mitten men det var bara gott.

Kan rekommendera er att kika in hos Marja på : http://www.bakasockerfritt.se/ hon har en super sida med massor av goda recept. Allt sockerfritt!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply