LIFE

Kroppen sa nej

 Bruce åkte hem med min syster och ska sova över så det blev helt plötsligt väldigt tomt här hemma men mysigt att bara vara vi tjejer. Händer inte så ofta <3

 Jag bytte om och började köra ett snabbpass men under tiden så kändes det bara så fel. Ingen ork eller energi utan bara seg. Varken kropp eller knopp var med. Så efter ett varv med armhävningar, höftlyft, knäböj, grodplankor och axelpressar lyssnade jag på kroppen och slutade. Lite tråkigt men bättre att satsa på ett ordentligt pass imorgon. Ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas energin är tillbaka när jag vaknar. Hur gör ni om träningen inte känns bra, lyssnar ni på kroppen eller fortsätter ni ändå?

Nu ska vi gosa ner oss i soffan och mysa för fullt, lär somna samtidigt som tjejerna ikväll men om dem vill fortsätta titta på Pocoyo på Netflix så somnar jag nog innan dem, haha.

No Comments

Leave a Reply