LIFE

Längtan

Jag och syster satt uppe till tre igår. Såg på film och pratade minnen. Mysigt men tiden bara flög iväg. Är något trött nu. Har vilat på soffan medans barnen lekt och nu ska vi dricka kaffe, röja upp hemmet och sedan hitta på något kul. Vill gärna hinna med att springa medans solen skiner. Tänkte köra intervaller idag. Får passa på medans syster är här för när mannen är borta är det träning med barnen som gäller och då funkar inte löpning för mig.

Dem stora killarna var så söta igår kväll, kommer ni ihåg när man var liten och sov tillsammans med någon kompis och man var så trött men ville absolut inte sova och man bara skrattade åt allt. Vad roligt man hade. Precis så höll dem på igår och vi hade inte hjärta att säga åt dem. Fast när klockan var över 22 fick vi lägga oss med dem så dem skulle somna någon gång. Det var väl därför som det blev så sent för oss.

Nej, nu måste jag sätta fart. Vad hittar ni på idag?

Tänk om det var sommar så man kunde gå till stranden, underbart <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply