LIFE

Nyårslöpning med Runacadamy

Imorgon ska jag ut och springa. Det är över 4000 personer som tackat ja till Alla vi som springer på nyårsafton! med Runacadamy på Facebook. Det spelar ingen roll om du springer fort eller länge bara du går ut och springer.

Genom att lägga upp ett bildbevis på din löptur så är du med i utlottningen av t-shirts och buffar plus att dem två bästa bilderna vinner ett års medlemskap i Runacadamys löpcoaching online samt en plats till deras löpgrupper som startar i vår. Du lägger bilden i eventet på Facebook eller på instagram och #runacadamy

Runacadamy startades hösten 2013 av Petra Kindlund med en löpargrupp i Stockholm, efter det växte dem och nu finns dem på 16 olika orter i hela Sverige och under 2014 startade dem även Runacadamy Online så dem kan sprida löparglädje till alla oavsett var dem bor. Här hittar ni deras hemsida & facebooksida:

https://www.facebook.com/runacademy

http://www.runacademy.se/

Avsluta året med en skön löptur, jag ska. Du hänger väl med?

Bilden är lånad från eventet på Runacadamys facebooksida.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply