LIFE

Bamsegympa & Mellis


Jag och barnen har precis kört ett pass med Bamsegympa. Superkul. Det är rörelse och lek till musik med instruktioner i musiken plus ett tillhörande häfte med bilder osv. Det är enklare rörelser som twista, spring i ring, hoppa på ett ben, klappa på knän och sträck mot taket, rulla, kryp och snurra. Det är 6 olika låtar om bamse och hans vänner som avslutas med Skalmans sovarsång där man ska ligga och vila. Hur skönt som helst, hehe. Hela passet är 18 minuter, precis lagom. Kan varmt rekommendera det till alla med barn. Vi har roligt allihop när vi gör det. Det var ett tag sen vi köpte vårt, innan Livia föddes men det finns fortfarande att köpa här:

http://www.gymnastik.se/Barn/Bamsegympa/Bamsegympanu/Produkter/BamsegympaHemma/

250 kr kostar det, väl investerade kronor.

Och efter lek och rörelser är det viktigt att fylla på med bra energi så nu fikar vi på ekologiska frukter med jordnötssmör att doppa i. Mums.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply