LIFE

Bouldering på Karbin

Idag åkte vi till Karbin i Västberga och klättrade. Vi körde inga rep utan boulderade bara. Det är så roligt. Och oj så jobbigt. Mina axlar värker nå otroligt redan. Jag skulle vilja börja klättra regelbundet, vill bli bättre och orka mer. Så jobbigt när man verkligen vill fortsätta men styrkan är helt borta. Man kommer ingenstans. Det tar bara stopp.

Svårt bara när man vill göra allt, klättra, springa, yoga, styrka, ja the list goes on. Känner att jag behöver göra upp en plan. Mitt mål är egentligen bara att vara stark och ha kul och utmana mig själv. Får fortsätta yoga på morgonen, springa en gång, ett pass intervaller, två pass styrka och kanske klättra en gång i veckan. det borde ju funka. Fast det är alltid svårare med träning där man måste åka iväg. Även om man kan ta med barnen och klättra så blir fokusen ett annat när man är ensam. Klättringen får bli bonus. För det är himla kul och bra träning för hela kroppen.

Har ni testat någon gång?

No Comments

Leave a Reply