LIFE

Rå Lakritsfudge

Blev så sugen på något gott och alla mina goda bollar var slut. Vi tjejer i familjen älskar dem så dem går åt fort, haha.

Surfade runt lite och hittade ett recept på raw lakritsfudge på Anja Forsnors blogg.

Mums säger jag bara och super enkel att göra. Här kommer receptet:

12 dadlar

1 msk kokosolja

1 msk kokosmjöl

4 tsk lakritspulver

1 tsk vaniljpulver

1 krm flingsalt

Mixa allt och platta ut till en fyrkant ca 1 cm hög. Lägg i en bit aluminiumfolie och in i frysen en timme. Ta sedan ut den och skär i fyrkantiga bitar. Förvara i frysen om det blir några kvar. Min folie fastnade lite i botten men det var lätt att pilla bort med en kniv. Jag använder mig av en vanlig stavmixer när jag bakar och det funkar hur bra som helst. Om ni gillar lakrits så kommer ni gilla dem här. Testa så får ni se <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply